🔎 Urmărirea lui Sandip | Mira, detectiv regal | Disney Junior România

   Vizionare 10,800

Disney Romania

Acum lună


Verișoara Mirei a pierdut un cercel și îl suspectează pe noul curier! Pentru că nu sunt dovezi împotriva lui, Mira știe că nu e corect să acuzi pe cineva pe nedrept.

Bun venit pe pagina oficială a canalului de ROkey Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS\u0026RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
DisneyChanne...
DisneyJunior...

Comentarii
Haidin ❌ Marinica Namol - Sa vina Maria | Official Video
3:38
Formația Marinică Nămol
Vizionare 167 K
Ramona David - Cu tine as pleca la drum (Oficial Video)
3:27
Florin Peste Records
Vizionare 1,2 mil
ANISHA ❎ Nikolas Sax ❎ Costi - Alinarea
2:36
Fortza Generation
Vizionare 167 K