🦇 Surpriză sperietaculară | Vampirina | Disney Junior România

   Vizionare 7,682

Disney Romania

Acum 28 Zile


Casa Vampirinei nu duce lipsă de mistere, mai ales în pod. Vampirina găsește o hartă în cufărul unchiului Dieter, iar harta poate dezvălui multe secrete.

Bun venit pe pagina oficială a canalului de ROkey Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS\u0026RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
DisneyChanne...
DisneyJunior...

Comentarii
Q&A de Vara ☀️
12:38
Doi Degeaba
Vizionare 169 K
Solomon x El Nino - AIRWAVES (Official Video)
3:35
Cartoon Compilation For Kids # 161
11:49
Cartoon World New
Vizionare 1 mil
Q&A de Vara ☀️
12:38
Doi Degeaba
Vizionare 169 K
Solomon x El Nino - AIRWAVES (Official Video)
3:35
Guess the sound challenge🎵 #shorts
0:27
Tsuriki Show
Vizionare 158 mil