🔎 Învățați cele 5 simțuri | Mira, detectiv regal | Disney Junior România

   Vizionare 3,511

Disney Romania

Acum 26 Zile


Un bun detectiv își folosește toate simțurile pentru a rezolva un mister. Învățați să le folosiți pe toate împreună cu Mira! Sunteți gata de distracție? Să începem!

Bun venit pe pagina oficială a canalului de ROkey Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS\u0026RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
DisneyChanne...
DisneyJunior...

Comentarii
KikoRiki 60MIN (Viață dulce) | BoonBoon
1:01:31
ALBINUȚA MAYA | Povesti pentru copii | Romanian Fairy Tales
15:38
CEL MAI BANTUIT CONAC DIN ROMANIA *HORROR*
21:32
Alex Montrey
Vizionare 187 K
Ramona David - Cu tine as pleca la drum (Oficial Video)
3:27
Florin Peste Records
Vizionare 1,2 mil