🔎 Misterul păpușarului | Mira, detectiv regal | Disney Junior România

   Vizionare 15,781

Disney Romania

Acum lună


Faimosul păpușar a ajuns în oraș, iar spectacolul lui captează atenția tuturor. În timpul spectacolului, oamenii își dau seama că le dispar lucrurile. Va reuși Mira să rezolve misterul?

Bun venit pe pagina oficială a canalului de ROkey Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS\u0026RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
DisneyChanne...
DisneyJunior...

Comentarii
Destinatia Disney Junior. Video Interactiv!
24:37
Disney Romania
Vizionare 1 mil
Ada Masalı 2. Bölüm
2:17:50
Ada Masalı
Vizionare 1,2 mil
Tom & Jerry | At The Movies | WB Kids
23:57
Ada Masalı 2. Bölüm
2:17:50
Ada Masalı
Vizionare 1,2 mil
PETRICA CERCEL - AM FACUT BANI  BANI  BANI | OFFICIAL VIDEO
3:24
Ionut Cercel © Oficial
Vizionare 719 K
Andia - Mi-e dor | Official Video
3:29
CEL MAI BANTUIT CONAC DIN ROMANIA *HORROR*
21:32
Alex Montrey
Vizionare 187 K
PAX x The Motans - Vara În Care M-ai Găsit | Official Video
3:10