🚗 La drum cu Tati | Blue | Disney Junior România

   Vizionare 80,247

Disney Romania

Acum 16 Zile


Blue și Bingo adoră plimbările cu mașina cu Tati. Este o ocazie bună să îi pună tot felul de întrebări caraghioase și să îi propună idei surprinzătoare. Oare vor reuși să îl convingă?

Bun venit pe pagina oficială a canalului de ROkey Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS\u0026RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
DisneyChanne...
DisneyJunior...

Comentarii
Solomon x El Nino - AIRWAVES (Official Video)
3:35
Ну, погоди! Выпуск 20
10:12
Карандаш
Vizionare 22 mil
🤖 Joaca cu Tati | Blue | Disney Junior România
5:00
Solomon x El Nino - AIRWAVES (Official Video)
3:35
LELE - MA DISTRUGI | OFICIAL VIDEO 2021
3:08
DeSanto Music Official
Vizionare 86 K