🥰 Familia e pe primul loc | Lumea Miraculoasă: Shanghai, O legendă a Doamnei Dragon

   Vizionare 69,791

Disney Romania

Acum 28 Zile


Marinette a ajuns în Shanghai! Unchiul ei e foarte fericit și vrea să o învețe cât mai multe despre acest oraș. Însă, Marinette are alte planuri...

Bun venit pe pagina oficială a canalului de ROkey Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS\u0026RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
DisneyChanne...
DisneyJunior...

Comentarii
FIFA - Jocul care ne-a marcat copilaria
5:16
Lumea lui DEDO
Vizionare 65 K
2 серия 1 сезона пузырь леди баг и супер кот
21:37
Леди баг и супер кот-Россия Ladybug et Chat Noir
Vizionare 3 mil
FIFA - Jocul care ne-a marcat copilaria
5:16
Lumea lui DEDO
Vizionare 65 K
Måneskin - Beggin' (Lyrics)
3:31
The Vibe Guide
Vizionare 4,4 mil
Tzanca Uraganu' - Mirul [Official Video] 2021
3:25
Big Man Romania
Vizionare 1,1 mil
Who Is SMARTER? 😂 #shorts
0:30
LankyBox
Vizionare 198 mil