🤖 Cele mai tari momente cu Roboțelul | Eroii în Pijama | Disney Junior România

   Vizionare 8,117

Disney Romania

Acum 19 Zile


Oricine poate fi erou, chiar și Roboțelul! Atunci când este mare nevoie de el, Roboțelul își face curaj și participă și el la misiuni. Vedeți cele mai tari momente ale lui!

Bun venit pe pagina oficială a canalului de ROkey Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS\u0026RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
DisneyChanne...
DisneyJunior...

Comentarii
DA BRAVO! Podcast #17 cu Micutzu
1:13:56
DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Vizionare 659 K
DA BRAVO! Podcast #17 cu Micutzu
1:13:56
DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Vizionare 659 K
Iuly Neamtu - Ce bucata ( Video Oficial ) HIT 2021
2:37
Iuly Neamtu Oficial
Vizionare 251 K
Ada Masalı 2. Bölüm
2:17:50
Ada Masalı
Vizionare 1,2 mil
88 de CHESTII despre CALCULATOR
18:04
TOP OPT
Vizionare 121 K
Guess the sound challenge🎵 #shorts
0:27
Tsuriki Show
Vizionare 158 mil
Vali Vijelie ❌ Nikolas - Baccarat [Videoclip Oficial]
2:27