💙 Cele mai tari momente de joacă | Blue | Disney Junior România

   Vizionare 77,069

Disney Romania

Acum lună


Familia mereu face lucrurile mai distractive, chiar dacă nu iese totul conform planului. Urmăriți cele mai distractive momente de joacă din Blue!

0:00 - Obraznicul Shaun
1:03 - Bietul gândăcel
2:00 - Gheara magică
3:39 - O zi cu Bob

Bun venit pe pagina oficială a canalului de ROkey Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS\u0026RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
DisneyChanne...
DisneyJunior...

Comentarii
✨ Joaca de-a Zoo | Blue | Disney Junior România
4:55
Tzanca Uraganu' - Mirul [Official Video] 2021
3:25
Big Man Romania
Vizionare 1,1 mil
Ramona David - Cu tine as pleca la drum (Oficial Video)
3:27
Florin Peste Records
Vizionare 1,2 mil