🐱 Bonele Miei | T.O.T.S. | Disney Junior România

   Vizionare 12,171

Disney Romania

Acum lună


Clic și Zglobi au primit o misiune cât se poate de importantă: să fie bonele pisicuței Mia. Totul decurge conform planului... până la un punct.

Bun venit pe pagina oficială a canalului de ROkey Disney România. Aici poți găsi cele mai noi clipuri ale serialelor în limba română, inclusiv al desenelor animate preferate! Totodată, poți vedea videoclipuri muzicale, poți merge în culise și poți descoperi cum să ai un look ca al personajelor preferate din tutorialele prezentate de către o parte dintre vedetele Disney Channel!

Nu pierde cel mai nou conținut și vizionează momentele preferate din serialele favorite printre care Soy Luna, Miraculous: Buburuza și Motan Noir, Povestirile Rățoiului, Elena din Avalor, Mickey și Piloții de curse, Sofia Întâi,Doctorița Plușica, Garda Felină.

Aici poți afla ce lucuri interesante urmează în fiecare lună pe Disney Channel și Disney Junior, canale disponibile la Orange, RCS\u0026RDS, Telekom, UPC și Vodafone.

Pentru mai multe noutăți exclusive de la Disney Channel și Disney Junior, te invităm să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook:
DisneyChanne...
DisneyJunior...

Comentarii
Iuly Neamtu - Ce bucata ( Video Oficial ) HIT 2021
2:37
Iuly Neamtu Oficial
Vizionare 251 K
@Omar Arnaout ❌ George Talent - Salma | Official Video
2:41
Iuly Neamtu - Ce bucata ( Video Oficial ) HIT 2021
2:37
Iuly Neamtu Oficial
Vizionare 251 K
@Omar Arnaout ❌ George Talent - Salma | Official Video
2:41
Tzanca Uraganu' - Mirul [Official Video] 2021
3:25
Big Man Romania
Vizionare 1,1 mil
Cu mine te stie lumea
3:31
Costel Biju - Topic
Vizionare 1,6 mil
Andrada Barsauan ❌ Colaj Manele 2021 ❌
10:23
Andrada Barsauan
Vizionare 177 K